Wil jij live laseren op locatie?

Als Lion Lasers zijn wij in één van de inspiratie-zones actief met één van onze mobiele lasersystemen. Laat een persoonlijke boodschap op een RVS-pen laseren of daag ons uit om iets anders van een beeldmerk of tekst te voorzien.

Elk soort materiaal

De lasersystemen van Lion Lasers blinken op twee manieren uit. Ten eerste kunnen ze bijna elk soort materiaal aan. Niet alleen metaal, hout en kunststof, maar ook textiel, hardschuim, organische producten en karton zijn te bewerken door de Lion Lasers lasermachines.

Bedrijfsevenementen

Wij verhuren onze lasersystemen ook voor bedrijfsevenementen. Dan kunt u uw klanten trakteren op een cadeau met een persoonlijke boodschap die ter plekke op het product wordt gelaserd. Daarmee onderscheidt je jouw bedrijf op de beurs met een lasermachine.

Zo konden bezoekers van De Bijenkorf Amsterdam hun Kings of Indigo jeans door Lion lasers laten voorzien van een persoonlijke boodschap.

Machines van Lion lasers

Er is een breed aanbod van lasermachines, graveermachines, snijmachines en markeermachines. Wil je meer weten over de machines en de mogelijkheden bij Lion lasers? Of meer weten over het uitbesteden van productiewerk?

Bekijk ook eens deze pagina’s met nog veel meer informatie en specificaties over:

Machines
Toepassingen
Processen