Water flessen met logo

Waterflessen met een logo zijn ideaal voor bedrijven die op zoek zijn naar een origineel relatiegeschenk, een attentie voor medewerkers, of die simpelweg duurzaamheid willen bevorderen. In samenwerking met VANN Bottles heeft Lion Lasers een lasergraveerlijn voor VANN-waterflessen opgezet. Dankzij deze lijn kunnen wij de waterflessen snel en efficiënt voorzien van logo’s. Dit gebeurt allemaal op onze eigen productielocatie in Breda, waardoor VANN Bottles in staat is om de flessen snel te leveren. Zijn gepersonaliseerde waterflessen iets voor jou? We zetten graag onze graveermachine voor je aan het werk!

Wat is lasergraveren?
Graveren doormiddel van een laser is een duurzame manier van personaliseren. Naast de duurzaamheid vervaagt het logo niet. Met een graveermachine wordt het logo in het product gelaserd, dit gebeurd met een hoge temperatuur. Elk product vraagt een andere temperatuur en het is dus belangrijk om de machine goed in te stellen. Het graveren met een lasermachine vraagt dus om specifieke kennis. Wij bij Lion lasers zijn specialisten, we maken de machines zelf en kennen ze door en door.

Voordelen lasergravure
Bij het lasergraveren heeft men het voordeel dat er geen direct contact is tussen de machine en het materiaal; enkel de laserstraal maakt contact. Deze eigenschap zorgt voor uiterste precisie en voorkomt schade tussen de graveermachine en het product. Bovendien zijn problemen zoals
uitschieten of het vastlopen van mechanische onderdelen niet aan de orde, waardoor personalisatie van producten efficiënt op hoog tempo kan plaatsvinden. Lasergraveren is toepasbaar op een breed scala aan materialen, waaronder veelgebruikte zoals roestvrij staal, hout, of kunststof. In het kort ken lasergravure 3 grote voordelen:

– Het ontwerp slijt niet
– Super nauwkeurig
– Toepasbaar op diverse materialen

Laseren van een logo op een RVS waterfles
Jaarlijks graveren we talloze VANN-waterflessen met logo. Na uitgebreide tests hebben we de perfecte samenstelling gevonden om dit zo efficiënt mogelijk te doen. De drinkflessen zijn voorzien van een duurzame poedercoating, en met onze gravure gaan we door deze coating heen. Hierdoor ontstaat een prachtige zilveren stalen look op de fles. Het grote voordeel hiervan is dat het logo permanent in de fles is verwerkt. In tegenstelling tot bedrukking,
die na verloop van tijd slijt. VANN Bottles heeft bewust gekozen om haar drinkflessen uitsluitend te graveren, met als doel de hoogste kwaliteit te kunnen waarborgen. Lion Lasers is erg tevreden over deze samenwerking en kijkt ernaar uit om ook in de toekomst vele VANN-flessen te mogen graveren.

 

 

Lasergraveermachines voor uw bedrijf

Met de vele voordelen en mogelijkheden op het gebied van verduurzaming die lasergraveermachines bieden, is het de moeite waard om contact op te nemen met een bedrijf dat gespecialiseerd is in lasertechnologie..

Neem vandaag nog contact op met Lion Lasers en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij het realiseren van uw lasergraveer behoeften. Samen kunnen we uw visie omzetten in realiteit en uw bedrijf laten groeien met behulp van deze geavanceerde en veelzijdige technologie.

Machinebouw van lasermachines | Lion Laser Systems