Nederlands English

5 jaar garantie op de LionFiber productiemachine


5 jaar garantie op de LionFiber productiemachine

Lion Lasers staat voor kwaliteit en service. Wij ontwerpen en maken al jaren onze eigen machines en ons beste product op dit moment is in onze eigen ogen toch wel de LionFiber. Deze machine heeft al een degelijke staat van dienst. Na doorvoer van het volledige herontwerp in 2014 is hij nog praktischer en sneller voor onze klant en voor ons sneller te bouwen en heel makkelijk in de service. Hierdoor konden we de prijs flink aanscherpen en daarmee is onze LionFiber bij de meeste klanten al binnen 1 jaar terugverdient!

Service is altijd ons sterke punt geweest. Wij willen nou eenmaal heel graag dat onze klanten super tevreden zijn. Maar voor een nieuwe klant is het nog maar de vraag of we in praktijk kunnen brengen wat we vooraf beloven. Iedereen zegt geweldige service te bieden. Sommige verkopers gaan daar wel heel ver mee: “ach, mevrouwtje, onze machines gaan bovendien nooit kapot, dus service is helemaal niet belangrijk”. Wij willen waarmaken wat wij beloven. Daarom heeft Lion Laser besloten om 5 jaar garantie te geven op onze beste machines! Als eerste in de markt van lasersystemen. Zodat onze klanten niet alleen een verhaal te horen krijgen dat we goede machines bouwen, wij gaan het zwart op wit garanderen!

Interesse gekregen in een machine die al 5 keer terug kan zijn verdient voor de garantie vervallen is? Neem contact met ons op. Wij berekenen graag samen met u wat uw terugverdientijd is!

2016