Nederlands English
VIDEO

Volautomatische lasermarkeersystemen


BEKIJK VIDEO

Volautomatische lasermarkeersystemen

Een van de leukste dingen om te doen vinden wij bij Lion Lasers toch wel het volledig automatiseren van een proces. Producten die razendsnel of juist heel voorzichtig gewisseld moeten worden, aanvoer en afvoer goed afgestemd op uw productiemethode. Wij gaan graag aan de slag om het beste systeem voor uw situatie te ontwikkelen.

Zo mochten wij voor Secrid systemen ontwikkelen die hun prachtige wallets krasvrij uit een transportkoker haalt, deze op 2 plaatsen voorziet van een kwaliteitsgravure en ze daarna in de juiste uitvoerkoker plaatst zodat ze optimaal in het verdere productieproces verdergaan. Vanwege de plaatsing in een sociale werkplaats worden hoge eisen gesteld aan de gebruiksvriendelijkheid en degelijkheid.

Een ander systeem pakt zonder te krassen RVS typeplaatjes uit een tray en voorziet deze van de juiste gravure waarbij de gegevens uit een ERP systeem gehaald worden. Het gereed product hoef je alleen maar uit een bakje te pakken en kan meteen op de machine gemonteerd worden.Benieuwd?

NEEM CONTACT OP OM TE ZIEN WAT WE VOOR U KUNNEN BETEKENEN