LASERMACHINES

onze lasermachines
Machines, lasers en systemen van Lion Lasers

Lasermachine kopen?

Een lasermachine kopen is iets wat je niet dagelijks doet dus laat je optimaal adviseren op functionaliteiten en gebruikersgemak. Kijk vooral ook naar de behoeften en de beoogde toepassingen van jullie lasermachine.

Lion Lasers denkt graag mee met haar klanten en kijken naar de toepassing om zo een lasermachine te leveren met maatwerk applicatie. Op deze manier voldoet de lasermachine volledig aan de wensen en behoeften.

De voordelen op een rij

Met een lasermachine, ook wel lasersnijder genoemd, kun je snel en eenvoudig de meest uiteenlopende materialen snijden. Enkele voordelen van de lasermachines van Lion Lasers op een rijtje:

  • Geschikt voor het snijden of graveren van talloze materialen.
  • Universeel inzetbare snelle graveerlaser
  • Gebruiksvriendelijk touch-screen
  • Automatische hoogteverstelling (Autofocus)
  • Diverse uitbreidingsmogelijkheden

Uitgelicht lasersysteem

De Lionfiber is zowel voor nagenoeg alle metalen als veel kunststoffen inzetbaar. De oerdegelijke laserveilige omkasting, bestaande uit 1,5 mm dik plaatstaal, met touchscreen-bediening heeft verschillende slimme openingen om grote producten te kunnen graveren. Met een keuze uit verschillende laserbronnen en vele opties maakt Lion Lasers deze machine op maat voor uw productieproces.

Dit Lion lasersysteem is ideaal voor het graveren van o.a. metalen, kunststoffen, spiegels en laserfolie. Met de Fiber Industrial of Nano laserbron kan je fijne micro-gravures aanbrengen op bijna elk materiaal! Wat ook mogelijk is, is het snijden van dunne metaalfolie/plaat van 0,1 – 0,4 mm dik.

Meer weten?

Wij denken graag mee en vinden voor iedere uitdaging een oplossing. Zo zijn onze standaard lasermachines verstelbaar en uit te breiden met diverse accessoires.

    Onze lasermachines: