LASERSYSTEMEN

onze lasersystemen
Machines, lasers en systemen van Lion Lasers

Lasersysteem kopen?

Wilt u uw huidige machine of methode vervangen door een lasersysteem? Een lasersysteem kopen is iets wat je niet dagelijks doet dus laat je optimaal adviseren op functionaliteiten en gebruikersgemak door Lion Lasers. Kijk vooral naar welke wensen u heeft op het gebied van snelheid, resultaat en gebruiksgemak.

Lion Lasers denkt graag mee met haar klanten en zoomt in op uw toepassing. Dit stelt ons in staat om zo het perfecte lasersysteem samen te stellen en te bouwen. Wij leveren standaard systemen met een maatwerk applicatie. Op deze manier voldoet het lasersysteem volledig aan uw wensen en behoeften.

De voordelen op een rij

Met een Lion Laser systeem, kun je snel en eenvoudig de meest uiteenlopende materialen graveren en markeren. Enkele voordelen van de lasersystemen van Lion Lasers op een rijtje:

  • De meest duurzame methode voor het aanbrengen van logo’s, teksten en (bar)codes
  • Op nagenoeg alle materialen toe te passen
  • Razendsnel
  • Universeel inzetbaar
  • Diverse automatisering en modulaire aanpassingen mogelijk

Uitgelicht lasersysteem

De Lion Fiber Classic is een breed inzetbare en razendsnelle graveerlaser. Met een haarfijne laserstraal worden in luttele seconden producten gepersonaliseerd. Een strak logo, een minuscule datamatrixcode of een automatische tekst is in een handomdraai gemaakt met de meegeleverde software.

Dit systeem is voorzien van een gebruiksvriendelijk touch-screen en kan worden uitgerust met een automatische hoogteverstelling (Autofocus). Verder zijn er diverse uitbreidingsmogelijkheden.

Meer weten?

Wij denken graag met u mee. Neem contact met ons via het contactformulier.

    Onze lasersystemen: