Over ons

INDUSTRIËLE LASERSYSTEMEN

LASERSNIJDEN, LASERGRAVEREN & LASERLASSEN

Lion Lasers blinkt uit door kennis op zowel applicatiegebied als machinebouw. Deze kennis was en is essentieel voor de ontwikkeling van de diverse specials voor een aantal specifieke branche sectoren. Lion Lasers ontwikkelt en bouwt ook lasersystemen voor verschillende andere merken.

Wij denken graag met u mee en vinden voor iedere uitdaging een oplossing. Zo zijn onze standaard lasermachines verstelbaar en uit te breiden met diverse accessoires. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor uitgebreid advies, training en service op het gebied van lasermachines.

LionIcon Lasersysteem | Lion Laser Systems
Ontstaan van Lion Lasers

HISTORIE

Robert van Teeffelen vertelt:

In 2000 studeerde ik af met als specialisatie lasertechnieken. Na een tijd experimentele machines te hebben ontwikkeld en gemaakt op de TU in Eindhoven werd er vanuit de garage begonnen met een bedrijf in laserbewerkingen. De eerste stap was een Nd:YAG laser speciaal voor hoogwaardige gravures in metaal en kunststoffen. We verkochten de machines van een Duitse fabrikant aan onze klanten in Nederland, maar de nadruk lag vooral op het uitvoeren van graveerwerk in opdracht van klanten. Vanuit het “atelier” in onze tuin werden (soms met de hele familie) duizenden onderdelen, aanstekers, pennen, bekers en andere voorwerpen gegraveerd.

In 2006 kochten we onze eerste echte bedrijfruimte: een flinke ruimte over 2 verdiepingen in een bedrijfsverzamelgebouw aan de Gijzenveld in Breda.

Toen ik op de Universiteit Eindhoven veel met Chinezen samenwerkte kreeg ik het idee om vanuit China lasersystemen te gaan importeren. Samen met een Chinese collega reisde ik heel China af om te kijken of daar goede producten gemaakt werden. Onze eerste systemen haalden we in 2007 naar Nederland en gingen als warme broodjes over de toonbank. We waren in die tijd de enige leverancier van Chinese lasersystemen welke deze professioneel aanbood met installatie, training en onderhoud. Bovendien werden alle systemen eerst door ons dusdanig aangepast waardoor ze aan de CE-eisen voldeden.

Toch was dit niet de kwaliteit die wij als techneuten voor ogen hadden. We zochten een compromis tussen de Chinese prijzen en de Duitse kwaliteit. Tegelijkertijd groeiden we uit ons jasje.

Lees meer over onze geschiedenis
Techneuten met een passie voor lasers

HET TEAM

Robert van Teeffelen

Directeur

Lion Laser Systems | Ronny

Ronny Graauwmans

Operationeel manager

Maartje Hop

Financiën en P&O

Lukas Eppinga

Verkoop en Advies

Ruud Broere

Verkoop en advies

Michael Göttlich

Machinebouw

Lion Laser Systems | Dominique

Dominique Wollen

Machinebouw en service

Lion Laser Systems | Bas

Bas van Bezooijen

Machinebouw

Marc van Hemert

Machinebouw en Service

Luc van Hemert

Inkoop en werkvoorbereider

Ton van Nispen

Service

Babylona Aarts

Administratie

Lion Laser Systems | Petra

Petra Graauwmans

Productie

Lion Laser Systems | Gani

Gani Tuharea

Productie en Magazijnbeheer

ENKELE VAN ONZE WAARDEVOLLE PARTNERS

ONZE KLANTEN

Contact

Vragen? Kom in contact

    INDUSTRIËLE LASERSYSTEMEN

    Lion Laser Systems B.V.

    Nikkelstraat 47
    4823 AE Breda