Secrid Automarker

Automatische lasergraveermachine voor secrid wallets

Secrid vervaardigt hoogwaardige producten met als hart de ultradunne Secrid cardprotector.
Dit geanodiseerd aluminium product dient herkenbaar te zijn én moet voorzien zijn van een unieke, scanbare productcode. Aan de volledig in Nederland ontwikkelde en geproduceerde Cardprotectoren stelt Secrid extreem hoge eisen, zowel op uiterlijk als op functionele kwaliteit.

Bekijk de video

Lees verder
De missie

ONZE OPLOSSING

Lion Lasers ontwikkelde hiervoor een volledig geautomatiseerd systeem, voor het graveren van de Secrid Cardprotector. De hoogwaardige lasertechniek van de LionFiber Nano verzorgd met 2 verschillende graveerkoppen voor de strakke logogravure op de buitenkant en aan de binnenzijde een unieke productcode in Datamatrix formaat. Secrid ontwikkelde zelf de transportsystemen welke ervoor zorgen dat de producten absoluut krasvrij getransporteerd worden. Deze systemen worden direct in de productiemachine geplaatst. De Cardprotectoren worden met grootse zorg door het systeem stuk voor stuk behandeld waardoor een krasvrije handeling gewaarborgd blijft. Elk uur gaan er circa 900 producten volautomatisch door de machine heen.
Momenteel hebben wij vijf automarkers mogen bouwen voor Secrid.

Machines van Lion lasers

Er is een breed aanbod van lasermachines, graveermachines, snijmachines en markeermachines. Wil je meer weten over de machines en de mogelijkheden bij Lion lasers? Of meer weten over het uitbesteden van productiewerk?

Bekijk ook eens deze pagina’s met nog veel meer informatie en specificaties over:

Machines
Toepassingen
Processen