SERVICE

VEILIG EN BETROUWBAAR

Werkt er iets niet goed of komt u ergens niet uit? Wij helpen u graag verder.

Bij Lion Lasers staat goede service erg hoog in het vaandel. Wij trachten te allen tijde uw vraag zo snel en goed mogelijk te beantwoorden. Wegens een grote mate van kennis binnen het Lion Lasers team kunnen wij snel schakelen en u voorzien van een gedegen advies.

EVENT VERHUUR
Een eyecatcher nodig voor uw evenement? Onze lasersystemen zijn gebruiksvriendelijk en veilig. Daarnaast leveren wij het lasersysteem vooringesteld bij u af. Bekijk hier meer informatie.

Lees verder
VEILIG, BETROUWBAAR EN DICHTBIJ

SERVICE

Wij bieden zowel op afstand als op locatie ondersteuning van hoog niveau. Wanneer wij u niet per telefoon verder kunnen helpen, plannen wij graag een bezoek aan uw locatie met u in. Al onze medewerkers beschikken over een flinke kennis van lasersystemen. Dat is natuurlijk ook wel logisch, gezien wij onze lasers zelf ontwerpen en bouwen in Nederland!

Op deze pagina vindt u onze algemene gegevens en contact kanalen. Ook heeft u inzicht in diverse leuke en leerzame artikelen. Wij vernemen graag van u wanneer u vragen heeft.

Bent u nog geen klant en wenst u informatie te ontvangen over de mogelijkheden voor uw toepassing? Wanneer u het contactformulier invult wordt u gebeld door één van onze laser adviseurs.

Heeft uw vraag spoed of wenst u snel geholpen te worden. Telefonisch kunt u ons bereiken via 076-5810101.

Bent u al klant en heeft u een vraag over uw huidige lasersysteem? Bel ons! U kunt uw vraag ook mailen naar service@lionlasers.nl of vul het service contactformulier in. Onze planner of service monteur neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Openingstijden

  Maandag08.30 tot 17.00
  Dinsdag08.30 tot 17.00
  Woensdag08.30 tot 17.00
  Donderdag08.30 tot 17.00
  Vrijdag08.30 tot 15.00
  ZaterdagGesloten
  ZondagGesloten

  Lion Laser Systems B.V.
  Nikkelstraat 47
  4823 AE Breda

   +31 (0)76 581 0101
   info@lionlasers.nl