INDUSTRIËLE TOEPASSINGEN

MEDISCHE LASERSYSTEMEN

LASERSNIJDEN, LASERGRAVEREN & LASERLASSEN

In de medische sector is traceerbaarheid een belangrijke vereiste. De LionFiber Medical is dé markeerlaser speciaal voor het coderen of merken van medische instrumenten. Met een haarfijne laserstraal worden in luttele seconden uw kostbare instrumenten voorzien van een kleine datamatrixcode, QR-code of zelfs een strak logo of automatische tekst.

De LionFiber Medical is zowel voor nagenoeg alle metalen als veel kunststoffen inzetbaar. Met de ervaring van Lion Lasers op het gebied van medische gravures helpen we u graag op weg. De oerdegelijke behuizing met touchscreen bediening heeft verschillende slimme openingen om ook langere instrumenten en objecten te kunnen graveren.

De LionFiber is ons meest compacte en veelzijdige lasermarkeersysteem. Uiterst nauwkeurig coderen en graveren van datamatrixcodes, barcodes QR-nummers en serienummers is geen enkel probleem voor de razendsnelle LionFiber. Met een keuze uit verschillende laserbronnen en vele opties maakt Lion Lasers deze machine op maat voor uw productieproces.