Lion Move

Een krachtige oplossing voor het volautomatische productieproces

De Lion Move is een productrange waarbinnen we producten on-the-fly kunnen coderen. Per systeem kunnen we vele producten per seconde graveren. Indien nodig koppelt Lion Lasers verschillende systemen samen om een nog grotere productie te realiseren. In samenwerking met specialisten worden volledige productielijnen gebouwd met vision applicaties, robotica en productspecifieke automatiseringsoplossingen

  • Graveert op hoge snelheid mee met de beweging van het product
  • Robuuste opbouw met kleine afmetingen
  • Ophanging mogelijk onder verschillende hoeken
  • Volledig zelfstandig werkend
  • Bediening met touchscreen of op afstand
  • Meerdere systemen te koppelen
Lion Move Details

SPECIFICATIES

BehuizingCa. 500 x 254 x 700 mm (bxdxh)
Gewichtca.  35 kg
Werkveld170 x 170 mm
LaserkopDigitale Lionscan galvanoscankop
LaserbronFiber/CO2/UV
Golflengte1064 nm/10640 nm/355 nm
PulslengteAfhankelijk van de laserbron
PulsvermogenAfhankelijk van de laserbron
PulsfrequentieAfhankelijk van de laserbron
Vraag meer informatie
Meer over

Lion Move

De Lion Move is gemakkelijk te integreren in productielijnen en machines. Omdat we het systeem in Nederland zelf bouwen kunt u rekenen op onze kennis en ondersteuning bij de integratie in uw project. De machine is als betaalbare module snel leverbaar. Voor speciale toepassingen kunnen we systemen naar uw wensen ontwikkelen en opbouwen. Uiteraard denken we graag met u mee.

Standaard is de Lion Move leverbaar met 3 verschillende golflengtes waardoor nagenoeg alle materialen te bewerken zijn. De Lion Move Fiber is daarbij de meest kosten efficiënte versie met een enorme levensduur en relatief hoge vermogens. De Fiberlaser is ideaal voor metalen, graveren in drukinkten op verpakkingen en diverse kunststoffen. De CO2-laser kan weer veel organische materialen markeren. Zelfs een betaalbare UV-versie is beschikbaar waarmee nieuwe toepassingen bereikbaar zijn die voorheen niet rendabel te maken waren. De UV versie is erg sterk op “lastige” kunststoffen zoals transparante kunststoffen en andere materialen welke voor de fiber lastig kunnen zijn.

Middels netwerk of USB kan verbinding met de besturing gemaakt worden en kunnen sjablonen opgemaakt worden en opgeslagen worden op de Lion Move. In bedrijf kan de Lion Move zonder aangesloten PC zelfstandig het laserproces uitvoeren. Via het touchscreen zijn vooraf opgeslagen sjablonen op te roepen en kunnen teksten ingesteld worden met een variabele zoals een serienummer of batch-code.

Het is mogelijk om via een eenvoudig BCD-signaal (3 aan/uit commando’s) snel te wisselen tussen 7 verschillende voorgeprogrammeerde bestanden (sjablonen).

Via de netwerkverbinding is met TCP/IP protocol een vooraf opgeslagen sjabloon op te roepen en kunnen de gewenste teksten (codes) per product aangepast worden.

De Lion Move heeft standaard aansluitingen voor encoders en sensoren voor het bedrukken van bewegende opbjecten. Als accessoires leveren we encoders van Sick en trigger-sensoren van Panasonic welke al plug en play werken.

Meer informatie aanvragen

TOEPASSINGEN

On-the-fly markeren van kunststof flessen

THT-code in verpakkingsmateriaal coderen

THT-code in verpakkingsmateriaal coderen

Coderen van eieren

Coderen van eieren

Hoog-contrast codering in kunststof

Hoog-contrast codering in kunststof

Contact

Vragen? Kom in contact