Lion Lasers Breda – Specialist in lasersystemen

Lion Lasers is dé specialist in lasersystemen. Wij richten ons op de ontwikkeling, productie, verkoop en service van industriële lasersystemen. We produceren industriële lasersystemen in eigen beheer. Daarnaast kunnen wij u ontzorgen bij piekmomenten in uw productie wanneer extra productiecapaciteit gewenst is. Alle kennis en kunde onder 1 dak.

Lasersysteem aanschaffen

Wilt u een lasersysteem laten ontwikkelen of aanschaffen? Dan bent u bij Lion Laser Systems Breda aan het juiste adres. Lion Lasers blinkt uit door kennis op zowel applicatiegebied als machinebouw.

Deze kennis was en is essentieel voor de ontwikkeling van diverse speciale lasersystemen voor verschillende branches. Onze standaard lasermachines zijn modulair uit te breiden met diverse accessoires waardoor ze in vrijwel elk productieproces toe te passen zijn. Wij hebben lasersystemen het lasersnijden, lasergraveren en laserlassen van vrijwel elk materiaal. Metaal, kunststof, hout, textiel en zelfs organische producten. Ook kunt u bij ons terecht voor uitgebreid advies, training en service op het gebied van lasermachines.

Lasergraveren uitbesteden

Heeft u tijdelijk extra productiemogelijkheden nodig? Bijvoorbeeld bij personeelstekort of extra grote orders? Dan kunnen wij u ontzorgen tijdens drukke momenten in uw productie.

Wij hebben een groot machinepark aan lasermachines en daardoor voor u een tijdelijke capaciteitsvergroting bij het uitvoeren van productiewerk. Lion Laser Productions richt zich voornamelijk op grotere aantallen producten voor de zakelijke markt. Wij nemen alleen grote aantallen productiewerk aan of erg ingewikkeld of secuur werk dat u niet wilt of kunt produceren.

Wij graveren haarscherpe vormen, logo’s, afbeeldingen, serienummers, CE-markeringen, barcodes, datamatrix codes, teksten en nog veel meer. Van kabellabels, statafels en flessen tot spuitgietmallen en dashboardpanelen. Bent u op zoek naar een betrouwbare partner met een zeer uitgebreide kennis van lasertechniek? Besteed het lasergraveren dan uit bij Lion Laser Productions in Breda!

Wij denken graag met u mee en. Vul het contactformulier in, u wordt dan gebeld door één van onze adviseurs.